Celebrate!

Maklum, blogger pemula. Baru dapet hits 1000 aja udah ngadain perayaan hehehe… Hey, we are talking about achieving what we want to achieve here, about targeting something and you reach the goal!^_^

So, biar gak keren-keren amat, gak suka-suka banget sama bola, paling nggak, punya lah satu foto nampang di depan Old Trafford-nya Manchester United:p

Dan pas banget nih, menjelang Piala Dunia 2010. Salam sepak bola! *masih bingung dukung tim mana*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s